Connect with us
Publicitate

Social

Din 1.050 persoane verificate de polițiști, 47 (4,4%) nu purtau mască de protecție în spațiile aglomerate sau mijloace de transport în comun

Publicat

pe

1.050 de persoane au verificat oamenii legii, duminică, toată ziua. 47 dintre ei, însă, au fost amendați pentru că fie nu purtau masca de protecție în spațiile aglomerate sau mijloacele de transport în comun, fie o purtau greșit, transmite Radio România Brașov FM.

Publicitate

Polițiștii au mai dat, duminică, și 18 amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, iar o amendă a fost pentru fapte de natură economică. În total, cuantumul amenzilor s-a ridicat de 13.000 de lei.

Polițiștii spun că, în paralel, au fost intensificate și activitățile de informare și conștientizare a cetățenilor în respectarea regulilor de protecție împotriva Covid 19.

„Pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus, poliţiştii braşoveni, cu suportul Jandarmeriei şi Poliţiei Locale, continuă activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii numărul 55 din 2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a pandemiei de Covid-19. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie în mijloacele de transport, în magazine şi în celelalte spaţii unde este obligatoriu.

Publicitate

Respectaţi modul de organizare a evenimentelor şi numărul de persoane permis la un eveniment şi nu vă expuneţi la riscuri. Suntem şi vom fi prezenţi pe raza întregului judeţ Braşov. Scopul acestor activităţi nu este aplicarea de sancţiuni, dar nu vom tolera nicio abatere de la lege. Dorim ca toţi cetăţenii să conştientizeze că sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante. Suntem la datorie şi aplicăm legea în litera şi spiritul ei”, a transmis comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes