Connect with us
Publicitate

Util

Digitalizare la Poliţia Braşov. Şoferii pot face programări online pentru restituirea permisului sau a certificatului de înmatriculare

Publicat

pe

Publicitate

Începând cu data de 7 octombrie 2022, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov derulează un proiect pilot, prin care este operaționalizat un sistem de programare online, pentru activitățile de lucru cu publicul desfășurate de către Serviciul Rutier Brașov.

Astfel, se accesează link-ul https://bv.politiaromana.ro/ro/informatii-publice/politia-rutiera, apoi, prin efectuarea unui click pe secțiunea Programare online, vor putea fi selectate diverse servicii dorite, precum: restituire permis de conducere la expirarea perioadei de suspendare, restituire certificat de înmatriculare/plăcuțe etc, eliberare istoric cazier auto, prelungire drept de circulație în cazul permiselor de conducere reținute pentru dosare penale, etc.

De asemenea, există un cod QR, prin intermediul căruia poate fi realizată programarea online, cu ajutorul dispozitivelor mobile.

În continuare, la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, există un ghișeu pentru activități de lucru cu publicul fără programare online.

Publicitate

Astfel de sisteme de programare online pentru activitățile de lucru cu publicul sunt în analiză și vor fi implementate și la celelalte unități teritoriale de poliție.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes