Connect with us
Publicitate

Fapt divers

DIGI anunță reduceri de 50% la servicii începând de mâine. Cum poți beneficia

Publicat

pe

Operatorul Digi România anunţă campania Black Friday a reducerilor, ce se va întinde pe durata a patru zile şi a cărei vedetă va fi „Oaia neagră”.

Astfel, potrivit unui comunicat al companiei, transmis miercuri AGERPRES, în perioada 12 – 15 noiembrie, atât clienţii noi, cât şi cei existenţi pot contracta orice serviciu cu preţuri reduse cu 50%, exclusiv online.

„Din 12 noiembrie, timp de 4 zile, de joi seară până duminică, clienţii care aleg un serviciu nou, o extraopţiune, respectiv efectuează un upgrade, vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 12 luni. Oferta se aplică atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi (doar pentru serviciile sau extraopţiunile nou adăugate) şi este disponibilă exclusiv online, pe site-ul Digi.ro şi pe aplicaţia mobilă DigiRomânia. ‘Oaia neagră’ va fi vizibilă în pagina principală a site-ului DIGI.ro, astfel că noii abonaţi au posibilitatea de a alege direct serviciile pe care doresc să le contracteze. Clienţii existenţi care optează pentru adăugarea unui serviciu sau a unei noi extraopţiuni se pot loga în contul de client Digi.ro, secţiunea ‘Serviciile mele’ şi, în funcţie de modificarea dorită, pot adăuga extraopţiuni sau upgrade-uri”, se arată în comunicatul citat.

Compania telecom precizează că, în 2020, cea mai populară extraopţiune oferită de Digi.ro a fost 4K, care include canalele Digi 4K şi Eurosport 4K. Abonaţii care şi-au activat această extraopţiune pot urmări la calitate Ultra-HD unele dintre cele mai importante competiţii fotbalistice (UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga), turnee de tenis (Roland Garros), dar şi transmisiuni de Formula 1 sau Turul Ciclist al Spaniei.

Publicitate

În ceea ce priveşte preferinţele clienţilor noi, aceştia au optat în cea mai mare parte pentru serviciile de telefonie mobilă (abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, la 5 euro, cu TVA/ lună), iar următorul serviciu preferat a fost Fiberlink 1000. În luna octombrie, „starul” vânzărilor online a fost extraopţiunea Maxpack (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2), ca urmare a campaniei exclusiv online „2 Looni”, prin care clienţii care îşi activau extraopţiunea primeau primele două luni bonus.

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix şi pay-tv, după cotele de piaţă deţinute în România, şi unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicaţiilor electronice convergente, cu operaţiuni inclusiv în Ungaria, Spania şi Italia.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes