Connect with us
Publicitate

Administrație

Dezafilierea FC Brașov, clubul care a murit după o renaștere de 2 ani!

Publicat

pe

Publicitate

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF) a hotărât ieri dezafilierea clubului FC Brașov – Steagu Renaște și excluderea din toate competițiile! Cu alte cuvinte, gruparea de fotbal finanțată de la bugetul local și condusă de primarul-președinte al Consiliului Director a murit din punct de vedere fotbalistic. Gata, nu mai există! De acum înainte urmează consecințele și nota de plată. Pentru că brașovenii vor să știe cât i-a costat vremelnica aventură în fotbalul acestor ani.

Era un final previzibil, de așteptat, având în vedere toată activitatea întreprinsă la FC Brașov, începând cu desființarea și dezafilierea secției de fotbal de la CSM Corona și preluarea, pe zero lei (!) a întregului patrimoniu pe asociația înființată de primarul Allen Coliban, consoarta Camelia Clem și colegii de curling, Asociația Club Sportiv Scotch Club – redenumită Fotbal Club Brașov – Steagu Renaște. Și care a continuat, fără remușcări, cu lipsa de profesionalism, risipa de bani publici, lipsa de transparență în cheltuirea lor și luarea deciziilor, cu abandonarea și dezicerea de spiritul și valorile Steagului și ale orașului. Toate au condus, într-un final, la pierderea licenței de club profesionist în Liga a 2-a și dezastrul iminent. Totul s-a întâmplat în numai doi ani de zile (2021-2023)!

Din cei 15 membri ai Comitetului Executiv FRF face parte și brașoveanul Octavian Goga. Președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Brașov, acesta este al doilea vicepreședinte al al Federației, ca reprezentant al fotbalului amator.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes