Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii șocante în cazul bărbatului găsit mort într-un râu din Argeș. Principalul suspect, un tânăr din Brașov, a fost arestat preventiv

Publicat

pe

sursa foto: www.observatornews.ro

Bărbatul în vârstă de 30 de ani din Domnești, județul Argeș, care a fost găsit fără suflare într-un râu a fost, de fapt, ucis. Anchetatorii bănuiesc că principalul suspect este un tânăr de 19 de ani din Augustin, județul Brașov. După ce cadavrul a fost descoperit, polițiștii au aflat detalii șocante despre moartea acestui bărbat.

Publicitate

Tânărul locuia împreună cu tatăl său într-o casă din Domnești. sâmbătă seara a plecat de acasă și ar fi petrecut într-un bar până la ora 2.00 dimineața. La un moment dat ar fi plecat de acolo împreună cu alți trei tineri, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut.

Tatăl bărbatului a mers luni la poliție când a realizat că fiul său nu s-a întors acasă. Bănuia că ceva rău s-a întâmplat, iar din această cauză a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii au descoperit imagini de pe o cameră de supraveghere cu victima care era însoțită de alți trei bărbați în timp ce se îndreptau spre malul unui râu.

Povestea capătă o întorsătură cumplită, din acest punct. Un scandal monstru ar fi izbucnit pe motiv că bărbatul ar fi acceptat un singur partener sexual, dintre cei trei și nu ar fi vrut să întrețină relații intime cu tânărul de 19 ani din Augustin. Furios că nu își poate satisface poftele, acesta l-a lovit pe bărbatul de 30 de ani, iar victima a căzut în apă și a murit. În loc să ceară ajutor, indivizii au fugit.

Publicitate

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit marți, iar ieri polițiștii au reușit să îl găsească și pe autorul acestei fapte cumplite. Principalul suspect, în vârstă de 19 ani, originar din Brașov, a fost reținut, iar procurorii l-au prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Iată soluția pe scurt a magistraților de la Tribunalul Argeș:

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.R.S, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2022 şi până la 16.06.2022, inclusiv. În baza art.275 alin.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. 6 C.pr.pen., suma de 313 de lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, av. Savu Maria Monica, se suportă din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei conform împuternicirii nr.1959/18.05.2022. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 de ore”.

Tânărul arestat preventiv este cercetat pentru omor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes