Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii șocante din crima care a îngrozit o țară întreagă! Trupul neînsuflețit al Florentinei, tânăra ucisă de iubitul drogat, dus la Făgăraş, în locul unde a copilărit

Publicat

pe

Trupul neînsuflețit al Florentinei, tânăra ucisă de iubitul drogat, a fost ridicat de la IML și dus în Făgăraș, locul în care a fost crescută de bunici. Rudele și prietenii sunt în stare de șoc și nu ar fi crezut niciodată că prietenul fetei îi va deveni călău.

Individul a fost arestat, iar în fața anchetatorilor a recunoscut crima, a dat vina pe gelozie, dar și pe substanțele interzise pe care le a consumat.

„Am iubit-o ca pe ochii din cap. Un suflet pierdut, plâng întruna”. Cu ochii în lacrimi, împietrit de durere, bunicul Florentinei trăiește un coșmar din care nu reușește să se mai trezească.

Nepoata pe care a crescut-o cu greu a sfârșit barbar, ucisă de iubit, într-un apartament din Sibiu. Legiștii spun că Florentina nu a avut nicio șansă în fața călăului, potrivit Kanal D.

Publicitate

Orbit de gelozie și cu mintea făcută praf de substanțele interzise, criminalul a pus mâna pe un cuțit și a lovit fără milă. A abandonat trupul neînsuflețit în apartament și a fugit în pădure, unde a fost găsit de polițiști. „Fata nu umbla cu droguri, că n-avea de unde. Din pensia mea de 1400 de lei, de unde să-i dau bani pe droguri?! Ea era foarte cuminte, nu a avut treabă cu nimeni. Era într-o depresie foarte mare”

Bătrânul a mers la Sibiu pentru a ridica trupul neînsuflețit al nepoatei. Pe Florentina și-o amintește drept fată cuminte care nu i-ar fi ieșit niciodată din cuvânt atunci când era mică.

Lucrurile s-ar fi schimbat odată cu adolescența, susțin prietenii. „În luna ianuarie, a venit la noi într-o după-masă supărată, cu ghiozdanul, că s-ar fi certat cu familia ei datorită unei sume de bani dispărute din casă. Era într-o depresie foarte mare, asta vreau să vă spun, o depresie exagerat de mare din toate punctele de vedere. Era tot timpul stresată, supărată, deprimată. Problemele ei de acasă”.

Episoade de delir și o tentativă de sinucidere

Florentina ar fi intrat în lumea drogurilor atunci când l-a cunoscut pe Răzvan, tânărul care i-a curmat zilele. Inițial ar fi încercat să-l ajute să scape de patimă, însă ar fi picat și ea în capcana stupefiantelor. Între cei doi scandalurile ar fi fost la ordinea zilei, spun martorii și apropiații.

Din cauza drogurilor, individul de 24 de ani a trecut prin mai multe episoade de delir. Colegul de apartament, cel care a descoperit cadavrul fetei, povestește că nu de puține ori l-a văzut pe amicul său debusolat și incoerent.

„La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă. Când am aflat am mers să-l căutăm și să-l aducem înapoi. Spunea că aude voci care spun că trebuie să facă asta că așa este mai bine”.

După acest incident individul a ajuns la psihiatrie, unde a stat internat o săptămână, a primit un tratament și a fost externat. Apoi s-ar fi întors la droguri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes