Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii noi în cazul de viol care a avut loc ieri la Braşov. Bărbatul ar fi dus tânăra într-un depozit şi a ameninţat-o cu moartea. A furat peste 10.000 de lei

Publicat

pe

Au apărut detalii noi din cazul de viol care a avut loc ieri la sala de jocuri de pe strada Zorilor. Din informaţiile oferite de procuratură părbatul chiar ar fi ameninţat tânăra de la sală cu moartea dacă spune ceva din cele întâmplate. 

Publicitate

bărbatul ar fi forţat fata şi a întreţinunt relaţii sexuale cu ea într-un depozit al sălii, acolo unde tânăra ar fi dus şi o lupă cu el, însă fără a reuşi să se opună.

„Ieri, în jurul orei 10,40, o persoană ar fi pătruns în sala de jocuri de pe strada Zorilor. Din informaţiile pe care le avem obişuia să frecventeze acel local. A pătruns într-o zonă inaccesibilă publicului, într-o zonă de deposit, unde ar fi întreţinut raportiuri sexuale fără consimţământul părţii vătămate. Ulterior, prin constrângere, ar fi sustras şi o sumă de bani din casieria sălii de jocuri. Suma încă nu a fost clarificată, se estimează între 10.000 până la 15.000 de lei.

De asemenea s-a reţinut că acesta ar fi ameninţat persoana vătămată cu moartea în cazul în care va spune cuiva despre cele întâmplate.

Publicitate

Faţă de ieri, s-a schimbat încadrarea juridică. S-a reţinut şi infracţiunea de influenţare a declaraţiilor, în legătură cu acea ameninţare. Acum toate infracţiunile sunt: viol, tâlhărie calificată şi influenţarea declaraţiilor.

Nu a existat consimţământul persoanei vătămate şi a existat o oarecare opoziţie.”, a spus putătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Nastac.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes