Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii noi în cazul brașoveanului reținut pentru șantaj. Individul a amenințat-o pe directoarea unei firme cu moartea fiicei ei. Suspectul a cerut o mașină, un telefon mobil și suma de 5.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Apar detalii halucinante în cazul individului, în vârstă de 31 de ani, din Brașov, care a amenințat-o pe directoarea firmei la care el era angajat. Pe fondul unor conflicte mai vechi, bărbatul a recurs la șantaj, în speranța că va obține de la șefa lui tot ce îi va cere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov spun că prin mesaje trimise într-o aplicație de mesagerie electronică, suspectul a amenințat-o pe persoana vătămată, angajată într-o funcție de conducere la societatea unde este angajat și acesta, cu acte de violență și cu moartea față de fiica sa și față de alți colegi de muncă.

Pentru a nu duce la îndeplinire amenințările, bărbatul i-a cerut șefei sale, un autoturism în valoare de 53.000 lei, un telefon mobil în valoare de 7000 de lei, suma de 5.000 de lei, precum și reangajarea unei foste colege.

Directoarea companiei l-a reclamat pe bărbat la poliție, iar anchetatorii au intrat imediat pe fir. Oamenii legii l-au identificat pe autorul amenințărilor și l-au dus la sediul poliției pentru a clarifica situația. Procurorii l-au reținut pentru 24 de ore, iar astăzi individul a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Brașov, care au emis pe numele său un mandat arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Publicitate

În continuarea anchetei, procurorii ar putea cere și o expertiză psihiatrică a suspectului pentru că vor să afle dacă a avut discernământ atunci când și-a amenințat șefa.

Actele de urmărire penală au fost realizate de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes