Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii înfiorătoare în cazul copilului de 1 an și 7 luni din Brașov care a murit într-un taxi, în drum spre spital. Concubinul mamei l-ar fi bătut zilnic, iar din cauza loviturilor băiețelul a încetat din viață

Publicat

pe

Un monstru cu chip de om. Așa ar putea fi descris bărbatul de 21 de ani din Brașov care este principalul suspect în cazul morții băiețelului de doar 1 an și 7 luni. Până să își dea ultima suflare, copilul a trecut prin chinuri groaznice, iar cel care i-a grăbit moartea a fost chiar concubinul mamei. Procurorii spun că cel mic ar fi fost lovit constant și malnutrit, iar din această cauza inima lui a încetat să mai bată.

Anchetatorii spun că încă din luna iunie, copilul ar fi rămas în grija suspectului, în vreme ce mama, în vârstă de 26 de ani, mergea la muncă și se întorcea acasă doar seara. Individul ar fi obișnuit să consume alcool, iar în momentele când avea mintea tulburată își îndrepta atenția către bebeluș pe care îl lovea fără milă.

„În perioada iunie – iulie 2023, inculpatul i-a aplicat victimei minore lovituri repetate, de intensitate mare cu un corp dur de formă alungită, producându-i victimei minore multiple hematoame și echimoze de vechimi diferite, dispuse la nivelul toracelui, trunchi posterior, membre superioare, la nivelul bazei nasului și pe buza superioară. În dimineața zilei de 03.07.2023, victima minoră M.D.L a decedat ca urmare a rupturii unui vas cerebral, consecință a acțiunilor violente comise de inculpat împotriva acesteia. De asemenea inculpatul a neglijat alimentația minorului, acesta din urmă prezentând modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații deficitare”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

În blocul de pe strada Hărmanului, unde locuia cuplul, împreună cu băiețelul, vecinii sunt șocați de cele întâmplate. Tinerii se mutaseră într-un apartament în urmă cu aproape o lună, iar scandalurile ar fi fost la ordinea zilei. Oamenii spun că ultima ceartă aprinsă a avut loc vineri, atunci când cei doi s-ar fi luat la bătaie. În fața ușii de la intrare în apartament sunt pe jos și pete de sânge.

Publicitate

Ultimul scandal a izbucnit în noaptea de duminică spre luni. După ce s-au certat ca la ușa cortului, mama copilului și concubinul ei au realizat că cel mic nu mai respiră. Bărbatul de 21 de ani a luat bebelușul în brațe, a coborât scările și țipa că cel mic nu mai respiră. În fața blocului era așteptat de un taxi. Cuplul a urcat în mașină și a plecat cu băiețelul spre spitalul de Pediatrie din Brașov.

Pe drum, tinerii s-au întâlnit cu echipajul de la Ambulanță care a fost solicitat să intervină. Medicii au preluat copiulul, i-au aplicat manevre de resuscitare, dar din păcate au fost nevoiți să constate decesul. Cadrele medicale au observat atunci și rănile multiple pe care cel mic le avea pe corp. Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, iar acolo va fi făcută necropsia.

Între timp, principalul suspect, bărbatul de 21 de ani, a fost reținut noaptea trecută pentru infracțiunile de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului. Astăzi procurorii îl vor duce în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii vor stabili, în zilele următoare, și dacă mama are vreo vină în acest caz și vor decide dacă vor lua măsuri preventive și față de ea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes