Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii după incidentul de pe DN 1, din judeţul Braşov, când doi şoferi s-au luat la bătaie după ce s-au şicanat în trafic: „Ne-au pus și pe noi în pericol”

Publicat

pe

Sunt tot mai dese scenele violente desfășurate în trafic. Pe DN 1, de exemplu, între Sibiu și Făgăraș, doi șoferi s-au luat la bătaie, după ce s-au șicanat pe șosea, relatează stirileprotv.ro.

Publicitate

Incidentul a fost filmat de martorii aflați în mașina din spate, care s-au simțit și ei în pericol.

În secvențele surprinse cu telefonul mobil se vede cum două mașini trag pe dreapta și din ele coboară șoferii. Unul lovește direct, cu piciorul, apoi cei doi își cară mai mulți pumni și se încaieră. Între timp, din mășini coboară și două femei care încercă să potolească spiritele. Curând ajung și ele să încaseze lovituri.

Unul dintre bărbați pare serios lovit pentru că își șterge cu o haină sângele de pe față. Martorii povestesc că totul a pornit când cei doi șoferi au vrut să depășească o coloană, formată în spatele unui TIR. S-au deranjat unul pe celălalt și au urmat șicane în trafic.

Publicitate

Martoră: „Au început să conducă în paralel, au dat geamurile jos, s-au înjurat, mă gândesc. Pe urmă, cel negru l-a depășit, a pus frână, s-au oprit în mijlocul șoselei, deci ne-au pus și pe noi în pericol.”

Incidentul filmat devenit public nu a dus la deschiderea unei anchete a poliției rutiere. Dacă șoferul lovit va depune plângere, atunci va începe o cercetare penală.

„Ca urmare a unor imagini surprinse în data de 03.01.2024, pe DN1, în zona localității Voila, de către un participant la trafic și înaintate instituției noastre, vă comunicăm faptul că, în cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila s-au autosesizat și au întocmit un dosar de cercetare penală, în care la acest moment, se fac verificări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art.193, alin. 2 Cod Penal.

La finalizarea acestor investigații, care se efectuează sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmează a se avansa propuneri corespunzătoare de competență și legalitate.”, a transmis IPJ Braşov.

Incidentul filmat îl puteți vedea AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes