Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii din cazul bărbatului lăsat lat pe caldarâm de poliţiştii din Codlea, după un accident. Omul este în comă. Ambulanta a ajuns după 23 de minute, chiar dacă a avut de parcurs doar 70 de metri

Publicat

pe

Apar detalii noi în cazul bărbatului care în aceasă dimineață a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni la Codlea, şi care a fost lăsat lat pe caldarâm de polițiști, cu toate ca oamenii legi au ajuns acolo imediat după impact, pentru că accidentul a avut loc în faţa sediului Poliţiei. Sediul ambulanţei Codlea este la doar 70 de metri de locul unde a avut loc accidentul, însă ambulanţa a venit la mai bine de 20 de minute, timp în care niciun poliţist, se pare, că nu a apelat 112, apelul fiind făcut de martorii de la faţa locului.

Publicitate

Mai mulţi trecători acuză poliţiştii că au tratat cu indiferentă victima accidentului ce a avut loc la doi paşi de instituţie. Victima, un bărbat de 35 de ani, ar fi rămas inertă pe asfalt minute bune deşi în zonă se afla şi sediul Ambulanţei. Până la urmă, victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

„Nu v-a învăţat Statul să daţi un prim ajutor?”, a fost una dintre reacţiile celor care au fost martori la incident. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, 16 noiembrie, la ora 05:25, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat 7 metri pe asfalt. Timp de 23 de minute au aşteptat oamenii să ajungă un echipaj de Ambulanţă.

Poliţia nu a explicat de ce agenţii aflaţi pe tură nu au făcut nici măcar un apel la 112

Publicitate

Reprezentanţii Ambulanţei au spus că a durat atât de mult pentru că persoana care a sunat la 112 a oferit o adresă greşită, fiind probabil sub influenţa emoţiilor. Echipajul de Ambulanţă s-a dus iniţial la adresa greşită, una din oraşul Braşov, nu a găsit nimic acolo, a luat din nou legătura cu apelantul care a oferit coordonatele corecte.

Atunci a fost trimis un echipaj al substaţiei de Ambulanţă din Codlea, substaţie care se află la 70 de metri de locul accidentului. În aceste 23 de minute, niciun poliţist nu a făcut un apel la 112 şi nici nu a chemat un echipaj de Ambulanţă care se afla la 70 de metri.

Victima este în viaţă, dar este în stare extrem de gravă, internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Braşov, transmite observatornews.ro.

Poliţia nu a explicat de ce poliţiştii aflaţi în serviciu la acel moment nu au făcut măcar un apel la 112 cu privire la ce s-a întâmplat chiar în faţa sediului lor.

Detalii şi VIDEO de la accidentul petrecut la Codlea puteţi vedea AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes