Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii din ancheta incidentului de la Serviciul de Ambulanţă Braşov! Glumă proastă sau gest inconştient! Un medic ar fi dat cu spray iritant lacrimogen în incinta clădirii. Nu ar fi la prima abatere

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, sediul Serviciului de Ambulanță Județean Brașov a fost scena unui incident grav, după ce cineva a folosit un spray iritant lacrimogen în incinta clădirii. În urma acestui act, sediul a fost evacuat de urgență, iar mai mulți medici și asistenți medicali au fost afectați după inhalarea substanței iritante.

Incidentul a cauzat panică și disconfort în rândul personalului medical, care a fost nevoit să părăsească rapid clădirea pentru a evita expunerea prelungită la substanța iritantă. Angajații au început să resimtă efectele substanței la scurt timp după eliberarea acesteia, prezentând simptome precum tuse severă, dificultăți respiratorii și ochi iritați.

Potrivit primelor informații, unele surse spun că se pare că un angajat al serviciului de ambulanță ar fi folosit spray-ul lacrimogen în zona administrativă a clădirii, situată la etajul serviciului. Se bănuiește că individul a acționat pe ascuns și a părăsit rapid locația, însă aceste informații sunt doar speculații la acest moment. În urma incidentului, a fost solicitată o ambulanță pentru a acorda asistență medicală angajaților afectați, întrucât toate ambulanțele disponibile erau deja pe teren.

De asemenea, la fața locului a fost chemată și Poliția, care a preluat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a investiga incidentul.

Publicitate

Se suspectează că persoana responsabilă ar putea fi un medic recent transferat la Brașov de la alte servicii de ambulanță din țară, cunoscut pentru probleme similare în trecut. Acesta ar mai fi făcut probleme şi şi alte dăţi. Ar fi scos din priză ambulanțele în curs de încărcare, ar fi defectat generatorul stației și ar fi pus super glue pe încuietoarele unui seif cu medicamente speciale.

O anchetă internă va fi desfășurată la nivelul Serviciului de Ambulanță, în paralel cu investigația poliției, pentru a clarifica circumstanțele acestui incident grav și pentru a lua măsurile necesare împotriva vinovatului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes