Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii din ancheta cazului în care un bărbat din judeţul Braşov a tamponat intenţionat maşina în care se aflu copiii şi soţia lui: „Ai vrut să-ți omori familia”

Publicat

pe

Publicitate

Întâmplare șocantă, surprinsă în judeţul Brașov. Un bărbat de 50 de ani a fost reținut și este acuzat că ar fi intrat cu mașina, intenționat, în autoturismul în care se aflau soția lui – de care era despărțit, și copiii lor.

Nu ar fi prima oară când individul o hărțuiește pe femeia care a divorțat de el acum doi ani. De această dată, atât ea, cât și fiica lor de 17 ani au ajuns la spital, relatează stirileprotv.ro.

Scoși din case de o bubuitură puternică, localnicii din Cincșor, județul Brașov, au povestit că au asistat la o scenă incredibilă.

Șoferul care, după toate indiciile, provocase accidentul, o lua la rost pe victimă. Deși în primele secunde femeia nu pare rănită, a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel și fiica ei de 17 ani. Ambele au fost luate cu ambulanța și duse la spital.

Publicitate

Bărbatul a fost urcat într-o mașină de poliție.

„Du-te la pușcărie, ai vrut să-ți omori familia” i-au strigat localnicii.

Femeia și copiii se îndreptau spre casa lor din Cincu. Ea se afla pe bancheta din spate. Ieșise de la serviciu, din Făgăraș, iar fiul ei de 19 ani s-a dus să o ia cu mașina. În dreapta o avea pe sora lui, adolescentă. S-au trezit urmăriți de tatăl lor, care i-ar fi șicanat în trafic mai bine de 10 kilometri.

La intrarea în satul Cincșor, bărbatul de 50 de ani a reușit să le tamponeze mașina. Ca să scape de el, fiul a luat-o pe o stradă lăturalnică. Însă cele două mașini s-au întâlnit pe drumul național.

Aici se vede cum bărbatul accelerează când zărește mașina familiei. Două secunde mai târziu are loc impactul.

Localnic: „Ea a venit pe partea asta, de pe ulița asta, și el pe drumul principal, aici l-a ajuns din urmă și l-a spulberat. A zis că a intrat intenționat în ei.”

„Femeia ne-a povestit că de doi ani nu a mai stat cu el și el o urmărea, că el nu voia să îi dea divorțul că el strigă că încă eşti a me,a că nu am dat divorţul” a spus altcineva.

Individul este cercetat pentru tentativă de omor. Soţia lui nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes