Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii din ancheta cazului în care o tânără din Braşov a fost ucisă cu sânge rece. Criminalul ar avea probleme cu drogurile: „A pornit de la consumul de ciuperci. A fugit de acasă, cu intenția de suicid, delira”

Publicat

pe

Apropiații tânărului de 24 de ani, acuzat că și-a ucis prietena susțin că acesta avea probleme psihice, a avut în trecut mai multe episoade psihotice și a mai fost găsit o dată în Păltiniș, în timp ce încerca să se sinucidă.

”Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit. La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, spune un prieten al acestuia, potrivit Turnul Sfatului.

După acest episod ar fi fost internat la psihiatrie.

”După câteva zile l-au eliberat, trei, dacă rețin bine, medicii au spus că nu e cazul să mai fie ținut acolo. A început apoi un tratament cu un psihiatru”, spune prietenul tânărului.

Publicitate

Astfel de episoade ar mai fi fost văzute și de colegii de la muncă, el muncind într-o fabrică din Sibiu.

”Și la serviciu l-au prins cu psihoze la lucru. Sunt mulți martori care pot atesta genul ăsta de ieșiri. Acum, la fel, a plecat la Păltiniș, cel mai probabil a fost un nou episod psihotic”, spune prietenul lui.

El era cunoscut de anturaj ca fumător de canabis.

”Problema principală nu era că fuma iarbă, problema principală era că avea psihoze. Și dățile trecute au pornit de la consumul de ciuperci. Dar apoi, săptămâni întregi a rămas cu aceste episoade de psihoză, chiar dacă nu mai fuma. A mai avut un episod de auto-mutilare, atunci a fost la Urgențe și era în delir total. Nici atunci nu a fost dus la psihiatrie”, spune prietenul tânărului.

Băiatul de 24 de ani stătea într-un apartament din Sibiu alături de un prieten.

Prietena lui era din Făgăraș, județul Brașov, și venea destul de des la acesta, în Sibiu.

Detalii din acest caz vedeți AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes