Connect with us
Publicitate

Eveniment

Detalii din ancheta cazului în care o femeie a fost la un pas să fie violată de un călugăr, în masivul Postăvarul. Femeia a fost ajutată de un salvamontist să coboare. Călugărul fusese dat afară de la o mănăstire

Publicat

pe

Masivul Postăvarul a fost scena unui incident șocant în care un călugăr, cunoscut sub numele de Serafim, este acuzat de agresiune asupra unei femei de 34 de ani care a venit să îl viziteze în chilia sa. Incidentul a avut loc când femeia a venit să îl ajute pe călugăr cu treburile prin chilie şi să îi aducă ceva de mâncare. Totul însă s-a transformat rapid într-un coșmar pentru victimă.

Publicitate

Călugărul Serafim este duhovnicul femeii. După ce a consumat alcool, călugărul ar fi vrut să o violeze pe femeie. El a început să îi facă avansuri insistente în ciuda respingerilor repetate ale acesteia. Disperată și speriată, femeia a reușit să scape și să fugă în pădure, abandonându-și ghiozdanul și telefonul mobil în chilie.

Un salvamontist aflat în patrulare în zonă a dat peste femeia înspăimântată și a coborât-o în siguranță de pe munte. După ce a fost informată despre incident, poliția a fost alertată și a început o anchetă imediată.

Călugărul Serafim este cunoscut ca venind de la Mănăstirea Cozia și a locuit la Mănăstirea Efrem cel Nou din Cristian timp de două luni. Cu toate acestea, a fost dat afară de la Mănăstirea Efrem cel Nou din cauza unui comportament considerat neadecvat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes