Connect with us
Publicitate

Turism

Detalii despre vacanţele cu zbor Braşov – Antalya: „Se plăteşte un avans de 20% în două zile de la confirmare, iar restul de 80% se plătește cu 21 de zile înainte de plecare”

Publicat

pe

Publicitate

Aeroportul din Brașov va fi inaugurat în 15 iunie 2023. Mai mulți operatori de turism vând deja pachete de vacanță pentru această vară cu plecare de pe aeroportul din Brașov.

Chiar dacă Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav încă nu a fost inaugurat, agențiile de turism au început să vândă bilete pentru sezonul estival cu plecare de pe acest aeroport. Consiliul Județean Brașov – forul care implementează proiectul construirii aeroportului – a anunțat că acesta va deveni operațional din data de 15 iunie 2023.

În decembrie au avut deja loc primele zboruri de calibrare a echipamentelor și de stabilire a procedurilor, iar acum au loc alte asemenea zboruri. Astfel, mai sunt de făcut doar pași care au perioade precise de implementare, încât data la care va fi inaugurat aeroportul este stabilită cu precizie.

În aceste condiții, agențiile de turism – în special cele din Brașov – au început să vândă pachete de vacanță cu decolare de pe aeroportul din Brașov. Vor fi zboruri charter cu mai multe destinații de stațiuni care se află pe litoral, între care, bineînțeles, Constanța.

Publicitate

„Brașovul este un oraș de plecare nou. Anul acesta am primit și rezervări pe ruta Brașov – Antalya, pe lângă cele zece orașe de unde operăm deja. Pentru rezervare este nevoie să se plătească un avans de 20% în două zile de la confirmare, iar restul de 80% se plătește cu 21 de zile înainte de plecare. Condițiile de anulare sunt identice cu cele de plată”, a explicat Laura Anca, reprezentanta agenției, potrivit adevarul.ro.

Zborurile charter, din 17 iunie. Cele regulate nu se știu încă 

Șeful Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul Consiliului Județean Braşov, Alexandru Anghel, a confirmat ruta Brașov – Antalya între cele care vor fi deservite de companiile aeriene încă din această vară.

Alexandru Anghel a explicat că sunt două feluri de zboruri care se pot organiza de pe un aeroport. Este vorba despre curse charter, care au caracter sezonier și cursele regulate.

De cursele cu caracter sezonier se ocupă compania de turism sau tur operatorii mari, care au acces la hoteluri și facilități de cazare într-un număr mare și tot ei angajează și partea de transport cu diverși operatori aerieni.

Alexandru Anghel a purtat discuții cu numeroase companii aeriene pentru zborurile de linie, care au un caracter regulat. Deocamdată nu au fost stabilite astfel de rute, dar discuțiile sunt într-un stadiu avansat. Primul avion care va ateriza pe aeroportul de la Brașov, în 15 iunie, va fi unul al companiei Tarom, care va decola de la București.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes