Connect with us
Publicitate

Administrație

Deși trebuia inaugurat astăzi, patinoarul din Piața Sfântul Ioan ar putea fi deschis abia la mijlocul lunii decembrie. Primăria Brașov a reluat procedura de achiziție

Publicat

pe

În urmă cu două săptămâni, municipalitatea anunța deschiderea unui patinoar de 300 de metri pătrați în Piața Sfântul Ioan din Brașov. Pentru această investiție, autoritățile locale au alocat peste 135.000 de lei.

Astăzi, reprezentanții Primăriei Brașov au anunțat că momentan brașovenii și turiștii nu se vor putea distra pe gheață și asta din cauza problemelor găsite la firmele care au depus oferte pentru amenajarea patinoarului.

„Vom avea și patinoar, chiar dacă nu de astăzi, ci din 15 decembrie. Din păcate, am fost nevoiți să reluăm procedura de achiziție pentru că am constatat o serie de probleme grave în ofertele celor două firme care au depus documentația pentru această achiziție și a trebuit să urmăm o procedură de notificare a Consiliului Concurenței, cu toate etapele necesare”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Patinoarul ar urma să aibă o suprafață de 300 de metri pătrați și va rămâne în Piața Sfântul Ioan la finalul lunii februarie a anului viitor. Firma care va câștiga licitația trebuie să pună la dispoziția clienților cel puțin 100 de perechi de patine, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar oamenii pot veni de acasă cu propriile patine.

Publicitate

Autoritățile locale spun că patinoarul va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 14.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică de la 10.00 la 20.00. Municipalitatea a anunțat că brașovenii și turiștii nu vor plăti taxă de intrare. Singurele costuri vor fi cele pentru închirierea patinelor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes