Connect with us
Publicitate

Eveniment

Deși era băut și nu avea permis, un tânăr din Victoria a furat mașina tatălui său, a făcut accident, dar s-a întors și a parcat autoturismul la locul lui. Aventura teribilistului s-a încheiat cu un dosar penal

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Victoria efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce proprietarul unui vehicul și-a găsit autoturismul avariat și parcat într-o altă poziție decât cea în care fusese lăsat anterior.

Publicitate

Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării, au arătat că, la aceeași dată, respectiv 23 septembrie, fiul deținătorului auto, a sustras cheile vehiculului și l-a condus pe străzile din orașul Victoria, deși acesta nu este posesor de permis de conducere. În timpul conducerii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autocamion ce se afla parcat, căruia i-a provocat avarii.

După producerea incidentului, conducătorul auto a revenit cu vehiculul în locul de unde l-a sustras și l-a parcat într-o altă poziție, fapt ce i-a creat deținătorului suspiciunea că acesta a fost condus de către o altă persoană

La testarea efectuată cu aparatul etilotest a conducătorului auto, polițiștii au stabilit că tânărul care a sustras vehiculul se afla sub influența alcoolului, având o valoare a alcoolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat.

Publicitate

În continuare, față de materialul probator existent în dosarul penal pe care polițiștii l-au întocmit, a fost dispusă măsura reținerii conducătorului auto pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov.

Activitățile de cercetare sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes