Connect with us
Publicitate

Economic

Deschiderea Aeroportului Ghimbav va crește cererea de locuințe în Brașov, spun specialiștii. Interesul ridicat va face ca ritmul dezvoltărilor imobiliare să nu încetinească

Publicitate

Publicat

pe

„Prețurile la imobiliare în zona Brașovului nu doar că nu vor scădea, ba chiar vor crește cu până la 7% pe an!” Este opinia specialistului în imobiliare Dragoș Țigău, invitatul de săptămâna aceasta al Mădălinei Csiki la Interviurile Brasov.net – De vorbă despre tine.

Publicitate

Deși cel puțin la nivel declarativ autoritățile par a vrea să încetinească ritmul dezvoltărilor imobiliare, se pare că cererea destul de ridicată din zonă face aproape imposibil acest lucru, presiunile fiind destul de mari – atât din partea iminentei deschideri a aeroportului, cât și din zona industrială, din ce în ce mai multe firme alegând Brașovul pentru a-și deschide sucursale.

Pe de altă parte, însăși pandemia își joacă cartea surpriză: nu aduce o criză în piață ci, din contră, crește cererea. Blocați în locuințele de multe ori prea vechi ori prea mici, oamenii au început să-și dorească fie case și curți generoase, fie apartamente mai spațioase și aerisite.

Care sunt predicțiile specialiștilor, ce sfaturi au pentru noi și cât de rentabile mai sunt investițiile imobiliare în Brașovul de astăzi – afli diseară, de la ora 20:00, aici – pe site-ul Brasov.net, sau pe pagina noastră de Facebook. Dă click pe „primește memento” mai jos pentru a te asigura că nu ratezi discuția!

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes