Connect with us
Publicitate

Util

DEER anunță lucrări de modernizare a rețelei electrice, în Schei. Traficul pe anumite străzi va fi restricționat până pe 10 august

Publicat

pe

Publicitate

Distribuție Energiei Electrică Romania, prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 19.07.2021–10.08.2021, se vor efectua lucrări de modernizare a instalațiilor electrice de distribuție de medie și joasă tensiune, precum și lucrări de modernizare a branșamentelor electrice în zona străzilor Zarand, Cetinii și Traian Moșoiu, din municipiul Brașov.

Lucrările de săpătură se vor realiza doar în intervalul orar 08:30-16:00, accesul autovehiculelor fiind restricționat prin blocarea benzilor de circulație rutieră.

Aceaste lucrări de modernizare a rețelei au ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționarea
rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes