Connect with us
Publicitate

Social

Decizie radicală a conduceri RATBV SA. Din motive de siguranță, toate cele 60 de autobuze electrice SOR vor fi retrase temporar din circulație

Publicat

pe

Publicitate

După incendiul izbucnit astăzi la un autobuz electric care circula pe linia 34, conducerea RATBV SA a luat o decizie radicală în legătură cu mijloacele de transport în comun produse de compania SOR, din Cehia. Toate cele 60 de vehicule electrice ale SOR vor fi retrase temporar din circulație, din motive de siguranță.

Astfel, începând din această seară, de la ora 20.30, niciun autobuz din loturile aduse din Cehia nu va mai intra pe traseu. Acest lucru însă nu va afecta semnificativ circulația mijloacelor de transport în comun din oraș, spun reprezentanții RATBV.

„RATBV a inițiat astăzi o cercetare tehnică amănunțită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezența de mâine la Brașov a reprezentanților firmei producătoare a autobuzului, precum și pe cei ai firmei ce au produs acumulatorii. Până la finalizarea verificărilor toate autobuzele electrice SOR vor rămâne în garajele RATBV. Oprirea din circulație a celor 60 de autobuze electrice va produce unele dereglări ale programului de circulație, societatea noastră depunând toate eforturile pentru ca în zilele următoare să realizeze cât mai fidel planul de circulație afișat în stații. Cu toate acestea, pentru mâine, 24 iunie 2022, este preconizată absența câte unei mașini pe liniile: 4, 5, 6, 17, 21, 22, 23, 25, 28, 34, 35, 36 și 50. Menționăm că programul de circulație din zilele de sâmbătă și duminică nu va fi afectat”, au declarat reprezentanții RATBV SA.

Vă reamintim că astăzi, în jurul orei 13.30, un autobuz electric a luat foc în mers, în timp ce se deplasa pe bulevardul Mihail Kogălniceanu. Detalii despre incident puteți găsi AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes