Connect with us
Publicitate

Eveniment

Debut de festival cu surprize! A venit ursul în Poiana Braşov. Mesaj Ro-Alert primit de toţi cei prezenţi la Massif

Publicat

pe

Publicitate

Cea de-a doua ediţie a festivalului Massif din Poiana Braşov a debutat, joi seară, cu un mesaj de tip Ro-Alert primit de toţi cei prezenţi în staţiunea de la munte.

Inspectoratul brașovean pentru situații de urgență a anunţat că a fost semnalată prezenţa unui urs în zonă, pe strada Poiana lui Neagoe.

„Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta sau să îl hrăniţi”, au menţionat cei de la ISU.

În ciuda alertei, cei prezenţi la Massif au continuat să petreacă fără vreo reţinere.

Publicitate

În Poiană sunt mobilizați sute de polițiști, jandarmi și lucrători de la Antidrog. Vor fi și câini polițiști antrenați să detecteze drogurile.

„Vor fi câini specializați pentru detectarea drogurilor, vor fi colegi de la Poliția Rutieră, Ordine Publică, Investigații Criminale, Criminalistică, Poliția Economică, dar în proximitatea evenimentului și în incinta lui vor fi și polițiști din cadrul structurilor de combatere a traficului de droguri, polițiști pe care nu o să-i puteți observa, pentru că sunt la fel ca orice alt participant la eveniment, însă obiectivul lor este acela de a-i identifica pe cei care vor încerca să introducă astfel de substanțe psihoactive la Massif”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, agent șef principal Daniel Zontea.

În stațiune, au fost amenajate și puncte de prim ajutor.

Mijloacele de transport în comun funcționează în această perioadă cu un program adaptat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes