Connect with us
Publicitate

Turism

De mâine, TAROM suspendă zborurile către şi dinspre Austria până la finalul lunii

Publicat

pe

Ca urmare a restricțiilor impuse, TAROM suspendă operarea zborurilor către și dinspre Austria, în perioada 16 iulie – 31 iulie 2020 inclusiv, anunță compania aeriană, după cum informează digi24.ro. Începând cu data de 16 iulie, Austria interzice zborurile regulate directe din România, dar și din alte nouă state. Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, precizează TAROM. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

Publicitate

„Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură și zborurile de repatriere (chartere speciale)”, mai precizează compania.

De asemenea, Aeroportul Internațional Sibiu anunță marți că Austrian Airlines suspendă zborurile Sibiu-Viena-Sibiu pe perioada 16-31 iulie. Pasagerii care au bilete sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene.

foto: digi24.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes