Connect with us
Publicitate

Util

De mâine doar cursuri online la Universitatea Transilvania. Căminele rămân deschise

Publicat

pe

Senatul Universității Transilvania din Brașov a decis în ședința de astăzi ca începând de miercuri, 28 octombrie 2020, cursurile, seminarele și laboratoarele să se desfășoare exclusiv online, pentru o perioadă de 14 zile, până în data de 10 noiembrie. Decizia a fost luată de membrii Senatului la recomandarea specialiștilor Direcției de Sănătate Publică, după ce numărul cazurilor cu infectări Covid-19 a depășit în municipiul Brașov incidența de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.

Dacă până acum, la Universitatea Transilvania din Brașov doar cursurile se desfășurau online, iar seminarele, laboratoarele și lucrările practice se desfășurau fizic, la facultate, începând de miercuri, activitățile didactice se vor organiza exclusiv online.

Căminele universității vor rămâne deschise în această perioadă, cu recomandarea ca studenții cazați aici să respecte măsurile impuse de autorități. Universitatea Transilvania din Brașov dispune de infrastructura necesară pentru desfășurarea în bune condiții a activităților didactice online. Platforma de e-learning a UniTBv permite accesul studenților și al cadrelor didactice în mod securizat și are numeroase funcții utile pentru diferite tipuri de activități. Ea a fost configurată încă de la începutul semestrului pentru nevoile întregii universității și s-au achiziționat servere suplimentare și dispozitive conexe. Pe lângă platforma de e-learning,

Universitatea Transilvania deține și o platformă dedicată conferințelor și evenimentelor științifice cu participanți externi.

Publicitate

Activitățile didactice în sistem hibrid vor fi reluate tot prin decizia Senatului universității și în contextul scăderii incidenței cumulate a cazurilor de Covid-19 din municipiul Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes