Connect with us
Publicitate

Util

De joi până duminică puteți scăpa de deșeurile electrice din casă, gratuit. În Brașov începe o nouă campanie de colectare și reciclare

Publicat

pe

Publicitate

În perioada Forumului Orașelor Verzi, Brașovul devine tot mai „verde”. O nouă campanie de reciclare a deșeurilor electrice va începe mânie și va ajunge în tot orașul. Practic de joi și până duminică o caravană specială va trece prin mai multe zone din Brașov de unde va prelua gratuit aparate electrice și electrocasnice de care brașovenii vor să scape. Oamenii pot arunca din case frigidere vechi, mașini de spălat, aragaze, televizoare, uscătoare de rufe sau orice alte aparate pe care nu le mai folosesc.

Preluarea deșeurilor se va face pe bază de programare la numărul de telefon 0742/400.404 (între orele 9.00 și 18.00) sau pe email la adresa [email protected]. Este nevoie de minimum 20 de kilograme de deșeuri electrice, iar în cazul în care se depășesc 40 de kilograme, organizatorii vor oferi și o recompensă valorică.

Predarea se va face la punctele temporare de colectare, între orele 11:00 – 18:00. Zonele unde se vor găsi locațiile de colectare sunt:

  1. Astra – Bulevardul Saturn – în față Galeriilor Orizont
  2. Centrul Civic – în parcarea din fața Sergiana Center
  3. Prund – Schei – Piața Unirii
  4. Răcădău – Parcul Trandafirilor

Cei care vor recicla deșeuri electrice vechi vor fi înscriși automat într-o tombolă în urma căreia pot câștiga următoarele premii: un cuptor microunde, 3 mixere de bucatarie, 3 uscătoare de păr sau 6 truse de scule. Extragerea va avea loc pe 12 septembrie, la ora 14.00 la punctul de colectare Aleea Tiberiu Brediceanu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. GOLOGAN

    19 decembrie, 2021 at 11:04 am

    Da,eu amulte deseuri electronice,mecanice etc,le dau pe gratis,se afla in comuna HARMAN LANGA BISERICA SASEASCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes