Connect with us
Publicitate

Eveniment

De două zile, o adolescentă de 16 ani din Brașov a dispărut fără urmă. Familia și polițiștii o caută cu disperare

Publicat

pe

O mamă din Brașov nu mai are liniște de când fiica ei a dispărut fără urmă. Femeia spune că adolescenta de 16 ani a plecat de acasă vineri dimineață, în jurul orei 10.00 și nu s-a mai întors acasă. Speriată că nu știe unde s-ar putea afla fata, mama ei a alertat polițiștii în legătură cu dispariția copilei.

Publicitate

Tânăra dispărută are următoarele semnalmente: 1,55 metri înălțime, greutate 50 de kilograme, păr brunet, lung până la umeri, ochi albaștri, constituție atletică. La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, încălțăminte de culoare albă și avea la ea un rucsac negru cu galben. Fata are telefon mobil, dar este închis.

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

UPDATE:

Publicitate

„În urma activităților de căutare desfășurate de către polițiștii brașoveni împreună cu membri familiei, tânăra, în vârstă de 16 ani, a fost depistată și reîncredințată familiei. Din primele verificări a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au anunțat oficialii IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes