Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

De ce să participăm la Recensământ

Publicat

pe

recensamant

Suntem în plin proces de Recensământ – faza autorecenzării. Până pe 15 mai, putem să ne completăm singuri, online, formularele sau putem merge la centrele special amenajate în acest sens. Pe întreg teritoriul județului sunt 130 de astfel de locații, unde recenzorii vă așteaptă să vă ajute să completați formularele (vezi lista aici).

Publicitate

Procedura de autorecenzare este una extrem de simplă: se accesează site-ul www.recensamantromania.ro (inclusiv de pe mobil sau tabletă), unde veți găsi un formular de pre-înregistrare pentru toți membrii gospodăriei. Tot acolo veți introduce și adresa sau adresele de mail unde veți primi apoi link-ul către propriul chestionar sau cel al rudelor, căci puteți completa formularele inclusiv în numele lor.

Informațiile completate trebuie să corespundă cu situația în care vă aflați la data de 1 decembrie 2021, moment la care ar fi trebuit să se realizeze recensământul, dar a fost amânat din cauza pandemiei. Deși este nevoie să vă completați și datele personale, autoritățile promit confidențialitate și securitate maximă a datelor, toate informațiile care vor fi făcute publice fiind exclusiv sub formă de date statistice.

Dacă nu apucați să vă autorecenzați până pe 15 mai, după această dată așteptați-vă să fiți vizitați acasă de recenzori.

Publicitate

De ce este important să participăm și ce riscăm dacă nu o facem – aflăm de la Mihaela Patea, directorul adjunct al Direcției Județene de Statistică Brașov și invitata Mădălinei Csiki în cea mai recentă ediție a Interviurilor Brasov.net – De vorbă despre tine.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes