Connect with us
Publicitate

Administrație

De azi toate părcările publice din oraş sunt taxate non-stop. Consiliul Local a pierdut în primă instanţă procesul cu SC P&P SRL

Publicat

pe

Consiliul Local Braşov a pierdut în primă instanţă procesul pe care SC P&P SRL, sociatatea care administrază parcările din oraş, l-a înaintat împotriva instituţiei. Astfel că începând de azi, parcările din oraşs se plătesc non-stop.

Curtea de Apel a suspendă Hotărârea de Consiliul Local dată în luna noiembrie prin care se suspenda plata parcării pe timp de noapte dar şi duminica. În primă instanţă firma care administrează parcările a avut câştig de cauză, iar Consiliul Local Braşov are drept la recurs în 5 zile de la comunicare.

Reamintim că pe vremea vechii administraţii, firma SC P&P SRL a fost desemnată să administreze parcările din orăş pe următorii 10 ani, iar noua administraţie nu a reuşit să întrerupă contrctul.

În acest sens, primăria Braşov a transmis: „Hotărârea instanței nu este definitivă. Așteptăm comunicarea cu motivele luate în considerare pentru această hotărâre. După ce vom primi considerentele, vom decide care sunt pașii următori pe care îi vom urma. Respectăm decizia instanței, astfel că, de astăzi, parcările concesionate de P&P vor funcționa pe baza vechiului Regulament, respectiv aplicarea taxării pe timp de noapte și duminica, inclusiv.”

Publicitate

Soluţia instabţei:

Tip solutie: Admite cererea de suspendare

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de partea reclamantă SC P&P SRL, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BRAŞOV. Dispune suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local nr.692/27.11.2020 pentru modificarea şi completarea HCL nr.251/2005 republicata privind aprobarea Regulamentului de organizare si funcţionare al sistemului de parcare din municipiul Braşov, înso?ita de Regulamentul de organizare si funcţionare al sistemului de parcare din Municipiul Braşov, aprobat prin H.C.L 251/2005, modificata prin H.C.L. nr. 653/2006, modificata prin H.C.L. nr.201/2009, modificata prin H.C.L. nr.699/2009, modificata prin H.C.L. nr.378/2012, modificată prin H.C.L. nr.282/2017, modificata prin HCL nr.692/2020 până la soluţionarea acţiunii în contencios administrativ fiscal având ca obiect anularea acestui act administrativ în fond. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Covasna. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 23.04.2021.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes