Connect with us
Publicitate

Administrație

De astăzi, după luni de așteptare, elevii din municipiul Brașov primesc produsele din programul pentru Școli

Publicat

pe

Publicitate

Elevii din municipiul Brașov primesc începând de joi produsele acordate prin Programul pentru Școli al României, cunoscut și sub denumirea de „Cornul și laptele”.

Acordarea produselor de panificație, a lactatelor și a merelor a fost întârziată din cauza licitației, lansată în 5 septembrie și finalizată abia zilele trecute, când au fost semnate contractele cu furnizorii.

Viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, a dat asigurări că, la fel ca în anul școlar 2021-2022, preșcolarii și elevii brașoveni vor beneficia de produse de cea mai bună calitate.

Criteriile de atribuire a contractelor au avut în vedere să fie pe principii de achiziție verde, astfel încât distanța să fie cât mai mică între producător și blocul de distribuție, să fie produse ecologice, produse bio, produse care să aibă în vedere intoleranțele copiilor la lactoză și la gluten, astfel că părinții pot solicita să primească produse și pentru copiii care au intoleranță la aceste ingrediente.

Publicitate

Potrivit înțelegerii contractuale, în zilele de luni, elevii brașoveni vor primi corn și iaurt, iar marțea și miercurea – corn și lapte, urmând ca în zilele de joi și vineri să primească mere și biscuiți.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes