Connect with us
Publicitate

Economic

DB Schenker, furnizor de logistică și transport la nivel global, închiriază 8.500 mp în proiectul logistic VGP Park Brașov

Publicat

pe

DB Schenker, furnizor de logistică și transport la nivel global, a închiriat 7.000 mp pentru spațiu de depozitare și 1.500 mp pentru cross-dock, în VGP Park Brașov.

Ambele spații, dedicate activităților operaționale, reprezintă soluții personalizate, care răspund cerințelor specifice ale clientului, transmite moneybuzz.ro.

Spațiul de logistică a fost pregătit pentru rafturi tip Very Narrow Aisle și este prevăzut cu sistem de sprinklere în raft, pe întreaga suprafață, iar cel de cross-dock este prevăzut cu 14 dock-uri de camion  plus 1 drive-in.

VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață de 315.000 mp și va cuprinde peste 140.000 mp de spații logistice și industriale. Trei clădiri, cu o suprafață totală de 55.000 de mp, au fost deja livrate.

Publicitate

Altă clădire, cu suprafața de 20.000 mp, se află în construcție și va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduiește DB Schenker este certificată prin metoda de evaluare BREEAM cu clasificarea Excelent.

Fondată în 1998, în Cehia, VGP, cu o echipă de aproximativ 383 de angajați, deține și operează active în 17 țări europene în mod direct și prin mai multe asociații mixte 50:50.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes