Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Dată afară de la Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan îşi demonstrează valoarea de medic, acum lucrează la Organizația Mondială a Sănătății

Publicat

pe

Publicitate

Fostul secretar de stat la Ministerul Sănătății, din ianuarie până în aprilie, și director medical la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, dr. Andreea Moldovan, este de câteva zile membru al Organizației Mondiale a Sănătății, cu sediul în Geneva. Ea va lucra în departamentul care se ocupă de prevenția și controlul infectărilor Covid-19.

Anunțul a fost postat pe rețelele de socializare. Tot din aceeași sursă aflăm că medicul se prezintă acum ca dr. Andreea Căpîlna, se pare, cel de dinaintea căsătoriei.

Printre realizările remarcabile ale medicului epidemiolog, în cariera sa, se numără premiul obținut pentru Spitalul Sf. Constantin Brașov ca „Cel mai curat spital din Europa”, premiu acordat de Organizația Mondială a Sănătății în anul 2013 și reconfirmat în 2018, în perioada în care dr. Andreea Moldovan a fost coordonator al Compartimentului Prevenire și Control al Infecțiilor Nosocomiale din această unitate medicală.

Amintim că dr. Andreea Moldovan, acum Andreea Căpîlna, a fost eliberată din funcția de secretar de stat din cauza ordinului de ministru care stabilea noi criterii de carantinare a localităților, scrie radiobrasovfm.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes