Connect with us
Publicitate

Eveniment

Dat în urmărire pentru că avea de executat 4 ani de închisoare, un bărbat a fost prins după ce s-a întors să își bată soţia. Până să fie capturat a mers cu maşina prin Vrancea, Brașov și Prahova

Publicat

pe

Un bărbat dat în urmărire națională a fost de polițiști pentru că s-a întors acasă pentru a-și bate soția. Agresorul era condamnat la închisoare pentru mai multe infracțiuni rutiere, dar soția primise și un ordin de protecție.

Publicitate

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, l-au depistat joi, în județul Prahova, pe bărbatul, în vârstă de 47 de ani, urmărit național.

Oamenii legii au fost sesizați chiar de soția bărbatului urmărit, care le-a spus oamenilor legii că partenerul ei a venit la ea acasă, a spart ușa de la intrare și a agresat-o fizic.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, mandatul fiind emis de către Judecătoria Cornetu, în data de 15 septembrie 2022. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Secției 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere”, a transmis, vineri, Poliția Capitalei.

Publicitate

În urma investigațiilor, întrucât existau date și indicii că bărbatul ar fi părăsit municipiul București, deplasându-se pe raza județelor Vrancea, Brașov și Prahova, polițiștii au demarat activități specifice, în urma cărora polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat pe acesta în județul Prahova, fiind blocat în trafic și imobilizat.

Ulterior depistării, bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes