Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Dat afară din PNL, tânărul care a amenințat-o pe Flavia Boghiu își amenință foștii colegi cu filmulețe compromițătoare: „Dacă suntem golani, să fim până la capăt”

Publicat

pe

Foto: Facebook / Pintilie Bogdan

Bogdan Pintilie, prim-vicepreședintele organizației de tineret a PNL Brașov, a anunțat duminică seara că a demisionat din PNL după ce o postare de-a sa în care o amenință cu bătaia pe viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu, a stârnit reacții ample de protest (mai multe detalii aici). Pintilie însă a ținut să demisioneze cu scandal, anunțând că are materiale compromițătoare cu șefa tineretului PNL, Mara Mareș.

„Îmi cer public scuze doamnei Flavia Boghiu pentru postarea de ieri, postare pe care am și șters-o, tot ieri. De asemenea, îmi cer scuze tuturor doamnelor care au fost victime ale violentei de orice fel și care au văzut postarea mea.

Desi poza nu îmi aparține și am scris în textul postării că este un pamflet, regret că fost interpretata greșit și că am atins un subiect atât de sensibil, cu care foarte multe femei se confrunta.

Întrucât subiectul a fost exploatat politic, am decis să demisionez din PNL, până la clarificarea acestei situații”, a scris Pintilie pe Facebook.

Publicitate

Ulterior, el a completat: „Nu mi-am dat demisia din PNL la cererea doamnei @Mara Mares, a domnului @Florin Citu si a doamnei Alina Gorghiu, mi-am dat demisia fiindca asa am simtit si a fost o decizie pe care mi-am asumat-o, asa cum mi-am asumat si postarea pe care am avut-o in cursul zilei de ieri! Acum, nemaifiind membru al PNL, pot pune cateva poze simpatice, in care apar unii membri de baza ai PNL, ca asa-i in politica!”.

El a adăugat apoi ca are „un DOSAR întreg cu video si poze” cu Mara Mareș în care „mă îndemna la lucruri necurate, in unele clipuri auzindu-se cum înjură ca la ușa cortului”.

Acesta a si postat o fotografie in care Mara Mareș apare îndreptând un pistol spre aparatul foto. (Foto Jos)

„Dacă suntem golani, să fim până la capăt”, a mai scris apoi fostul lider liberal.

Postarea a venit după ce PNL s-a delimitat de Pintilie și a fost aspru criticat de conducerea liberală, printre cei mai vocali numărându-se vicepreședintele PNL Alina Gorghiu, președintele PNL Brașov Adrian Veștea și președintele PNL Florin Cîțu.

Foto: Instagram / Alina Gorghiu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis ieri că nu va tolera nicio formă de instigare la violenţă şi a anunţat că organizaţia din Braşov se va ocupa de excluderea reprezentantului TNL care a avut un astfel de „derapaj”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes