Connect with us
Publicitate

Entertainment

Dani Oțil a primit amenințări din partea unor bărbați din Brașov

Publicat

pe

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit în ediția de marți, 14 noiembrie 2023, a emisiunii că a primit amenințări din partea unor bărbați din Brașov și Cluj. Dani Oțil i-a scos din minți pe unii spectatori, după ce a făcut publice câteva lucruri sensibile. Soțul Gabrielei Prisăcariu a spus totul la TV, transmite playtech.ro.

Publicitate

Mereu cu zâmbetul pe buze pe Antena 1

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. De foarte mulți ani prezintă împreună cu colegul său, Răzvan Simion, programul matinal de la postul TV Antena 1. Foarte mulți români îi apreciază activitatea, făcându-i des să râdă încă de la primele ore ale zilei.

Fără îndoială, și Dani Oțil are momente în care își începe prost zilele, ca oricare dintre noi. Cu toate acestea, încearcă mereu să își delimiteze viața personală de cea profesională și să mențină zâmbetul pe buzele telespectatorilor, fiindcă asta este una dintre responsabilitățile job-ului său.

Publicitate

Cum întreține Dani Oțil atmosfera la TV

În ultimii ani, Dani Oțil a devenit cunoscut și prin prisma relației sale romantice cu Gabriela Prisăcariu, fotomodel ce i-a devenit recent parteneră de viață cu acte în regulă. Prezentatorul de televiziune trăiește o viață plină de adrenalină alături de aceasta, multe dintre experiențele sale povestindu-le la TV.

Pentru a mai descreți frunțile telespectatorilor și a-i menține într-o stare bună, Dani Oțil povestește pe micile ecrane și întâmplări din viața lui personală – unele amuzante, altele hilare, altele penibile… Se pare însă că nu toată lumea este fană a experiențelor prezentatorului TV.

„Am primit amenințări de la unii din Brașov sau Cluj”

„Știți aia cu suspensia față în telefon? Am povestit că, atunci când eram burlac, treceam în agendă unele femei ‘suspensie față’. Mi-a cerut soția telefonul să vadă dacă am și acum pe cineva”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, adăugând: „Am scăpat (de soție – n.r.), dar am primit amenințări de la unii din Brașov sau Cluj”.

Publicitate

De ce a fost amenințat Dani Oțil, de fapt

Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care Dani Oțil a fost amenințat de către bărbați din Brașov și/sau Cluj. Ei bine, prezentatorul de televiziune de la Antena 1 nu s-a dat în lături și a explicat că unii sunt de părere că strică totul cu ceea ce povestește în programul TV, astfel încât au schimbat foaia.

Se pare că Dani Oțil nu reușește să întrețină atmosfera în matinalul de la Antena 1 așa cum și-ar dori toată lumea. Unii sunt încântați să-l asculte pe micile ecrane, în timp ce alții sunt de părere că întrece limitele cu chestiunile pe care uneori le face publice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes