Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Dana Rogoz se mută la Viscri, la autorulotă

Publicat

pe

Energică, creativă și mereu activă pe conturile de socializare, Dana Rogoz a făcut un nou anunț important. Se mută la Viscri! Însă nu de tot. Proprietatea cumpărată este destinată pentru perioadele de vacanță.

Publicitate

Pe 14 iulie, de ziua Franței, Dana Rogoz și soțul acesteia, Radu Dragomir au aniversat 9 ani de la căsătorie. „sărbătorim Nunta de Salcie, sub salcia din curtea viitoarei noastre case de vacanță din Viscri. Pentru că avem nenumărate planuri minunate pentru anii care urmează, tot împreună. Te iubesc, Radu meu bun’, a scris ea pe conturile de socializare.

Părinți a doi copii, Vlad și Lia, Dana și Radu sunt și mari amatori de călătorii. Faptul că au doi copii mici nu i-a împiedicat să călătorească în destinații exotice, și nici să pornească la drum cu autorulota lor. Într-un astfel de context probabil că s-au îndrăgostit de Viscri, iar ideea de a cumpăra o casă de vacanță aici a venit de la sine, anunţă avantaje.ro.

Recent, vedeta a postat și primele poze din casa de vacanță, mai exact din curtea de vacanță, căci casa este momentan aproape inexistentă. „Așa am amenajat ieri grădina noastră de la Viscri. Fă Rai din ce ai! Și cum casa încă nu avem, pentru că e în continuare la stadiu de «ruină», am parcat autorulota în curtea ei și am făcut o comandă pentru câteva piese și decorațiuni de exterior, care să ne bucure zilele și nopțile petrecute aici. Ieri a venit curierul și le-a adus direct la adresă. Nu mai avusese livrări la numărul casei noastre până acum.

Publicitate

În primul rând, șezlongul tip pat dublu, despre care multă lume m-a intrebat deja în privat, care este incredibil de comod. Apoi lanternele tip felinar, în care ard lumânările Moon cu răvaș. Și covorașele imitație de piele de animal, pe care copiii adoră să se tăvălească, fiind tare moi și plăcute.

Și pentru că azi împlinim 9 ani de la căsătorie, vrem să sărbătorim cu un cinema în aer liber. Un vecin ne-a ajutat deja cu doi pari de lemn, avem o față de masă albă pe post de ecran, un videoproiector și multă bună dispoziție. Ah, și limonada proaspătă făcută de Vlad.’

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes