Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov: „Îmi fac concurență”

Publicat

pe

Publicitate

Întâmplare amuzantă pe reţelele de socializare. Dan Negru a stârnit hohote de râs printre internauţi printr-o postare pe contul său de Instagram. Mai exact, celebrul prezentator de la Antena 1 a ironizat ofertele din turismul românesc, mai exact cele din Poiana Brașov. El a făcut câteva capturi de pe Booking în care le-a arătat oamenilor ofertele de Revelion în Poiana Braşov.

Dan Negru, despre ofertele de Revelion în Poiana Braşov

Pe contul lui de Instagram, veteranul Revelioanelor a făcut câteva capturi de pe Booking, arătându-le oamenilor cât costă un sejur în Poiana Braşov şi în Braşov, iar preţurile sunt unele care te cam scutură la buzunare, dacă alegi un astfel de Revelion.

„Turismul românesc îmi face concurenţă de Revelion. Am găsit „chilipiruri” la Poiana Braşov din 30 dec până în 3 Ianuarie: 1 apartament, 2 dormitoare pentru 2 adulţi: 6162 euro cu reducere de la 7246 euro! Şi grăbiţi-vă, se dă! Booking zice că a mai rămas doar o cameră! 6126 de euro în 4 zile însemna vreo 64 euro/oră. Am găsit şi o garsonieră în centrul oraşului Lupeni, ăla care avea minerit cândva. 3000 euro e garsoniera acolo. Jumate din preţul sejurului din Poiană! Dormi două nopţi în Poiana sau îţi cumperi o casă în Lupeni. Că despre asta e România: despre amărâţii din Lupeni şi despre barosanii din Poiană Braşov”, a scris Dan Negru, pe reţeaua de socializare, acolo unde a şi ataşat câteva capturi cu ofertele.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes