Connect with us
Publicitate

Social

Dan Bittman: Nu sunt genul de idiot care să spună că nu există COVID sau că nu există acest pericol

Publicat

pe

Dan Bittman într-o intervenție la B1 TV a explicat că nu pune la îndoială existența COVID-19, dar a acuzat autoritățile de lipsă de coerență.

Publicitate

Dan Bittman, în direct pe B1 TV: „Cred în acest virus”

„M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri, cea cu fără botniță șamd. Vreau să spun de la bun început – cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol. (…) Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp mie mi se punea să stau liniștit în casă – și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări – Guvernul sau, mă rog, forțele cu ghilimele de rigoare îmi organizau cel mai mare exod românesc organizat vreodată, 80.000 de muncitori până la urmă într-o săptămână, două plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România, (…) în Germania la cules de sparanghel. Așa că, iertați-mă, e un sfat doar, eu nu pot decât să sfătuiesc Guvernul, că nu le dau eu lecții, nu sunt politician, dar măcar când luați o măsură, luați-o pentru toată țara. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a declarat Dan Bittman.

Referitor la cazul de la Suceava, unde unii bolnavi de COVID-19 ar refuza tratamentul invocând povești cu teorii ale conspirației, Dan Bittman a subliniat: „Nici asta nu este o soluție și eu aș merge pe un alt exemplu. Nu știu câți morți am avut astăzi – Dumnezeu să-I odihnească, sunt alături de familii și voi fi întotdeauna, pentru că eu am cântat în melodiile mele viața, nu moartea – dar vreau să mă înțelegeți, noi avem o zi cu 100 de cazuri la 5.000 de îmbolnăviri, francezii au 100 de cazuri la 50.000 de îmbolnăviri, ceea ce mie îmi arată că în alte părți s-au găsit, totuși, niște soluții.”.

Publicitate

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, miercuri, 5.343 de cazuri noi de COVID-19 la nivel național, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor confirmate pe teritoriul României a urcat la 222.559. Potrivit autorităților, 159.855 de pacienți au fost declarați vindecați.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes