Connect with us
Publicitate

Administrație

Dan Barna despre candidatura braşoveanului Irineu Darău la şefia USR PLUS: „E liber şi bine venit să o facă”

Publicat

pe

Publicitate

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna şi-a exprimat speranţa, vineri, ca la Congresul partidului să existe „maturitatea” de a se alege cea mai bună opţiune pentru conducerea formaţiunii, adăugând că un al treilea candidat este bine venit.

„Am spus-o de fiecare dată, USR PLUS este un partid deschis. Orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în fata partidului e liber şi bine venit să o facă. Avem încă un coleg contracandidat, foarte bine, sunt convins că înţelepciunea noastră ca partid, care ne-a adus în patru ani de la înfiinţare, practic, la guvernare, atingându-ne obiectivele de pe drum, va avea şi de data aceasta forţa şi maturitatea să aleagă cea mai bună opţiune pe care o avea partidul pe masă la momentul alegerilor”, a declarat Barna, la Guvern.

Senatorul braşovean Irineu Darău şi-a anunţat, joi, candidatura la şefia USR PLUS, menţionând că este convins că, dacă Dan Barna va fi preşedinte încă patru ani şi virtual candidat la prezidenţiale, şansele partidului pentru alegerile din 2024 sunt foarte puţine.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes