Connect with us
Publicitate

Administrație

Dan Barna: „Allen Coliban a fost întotdeauna preocupat de problemele de mediu. Acum are ocazia să pună în practică toate lucrurile pentru care a militat”

Publicitate

Publicat

pe

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a avut o întâlnire cu vicepremierul Dan Barna. Cei doi au discutat despre marile proiecte ale Braşovului, şi despre cum ar putea ele să fie finanţate de către Guvern în următoarea perioadă.

Publicitate

„Colegul meu Allen Coliban a fost întotdeauna preocupat de problemele de mediu. Acum, în calitate de primar al Brașovului, are ocazia să pună în practică toate lucrurile pentru care a militat neobosit atâția ani de zile.

În discuția pe care am avut-o azi la Guvern, Allen mi-a detaliat proiectele la care lucrează zilele acestea. Printre ele – reintroducerea tramvaiului, construcția unei linii de tren urban și instalarea unei rețele de colectare selectivă a deșeurilor. Am căutat împreună soluții pentru ca măcar o parte dintre aceste proiecte să fie finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Și vom reuși – PNRR are printre principalii piloni tranziția către o economie verde.

Brașovul a fost întotdeauna un oraș frumos. Acum avem garanția că e și bine administrat.”, a scris Dan Barna pe Facebook

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes