Connect with us
Publicitate

Economic

Dan Air a vândut deja bilete de peste 700.000 de euro pentru rutele spre și dinspre Brașov. Dar deja se gândeşte să renunţe la una dintre destinaţii

Publicat

pe

Publicitate

Potrivit reprezentanților Dan Air, compania aeriană a înregistrat vânzări de peste 700.000 de euro pentru cele șapte rute spre și dinspre Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Începând cu data de 31 martie 2023, pasagerii au avut la dispoziție bilete pentru șapte rute de la Brașov, iar în curând se vor pune în vânzare biletele pentru ruta Brașov – Stuttgart, conform boardingpass.ro.

Conform informațiilor oferite în cadrul unei conferințe de presă, cele mai populare rute sunt cele dintre Brașov și Londra, Barcelona și Budapesta, dar există solicitări și pentru rutele din Brașov spre aeroporturile din Germania (Nuremberg și Munchen). În schimb, spre Milano, cererea este inexistentă.

Având în vedere cererea pe ruta Brașov – Milano, compania va decide dacă va menține sau va anula această rută la jumătatea lunii mai 2023. În această săptămână, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a semnat un acord de prestare de servicii cu Dan Air.

Publicitate

Conform acordului, aeroportul din Brașov va pune la dispoziție infrastructura și spațiile necesare pentru a asigura serviciile necesare pasagerilor și mărfurilor transportate, iar Dan Air va achita tarifele convenite.

Începând cu data de 15 iunie 2023, Dan Air va opera zboruri regulate spre și dinspre aeroportul din Brașov. În plus, compania low-cost maghiară Wizz Air va lansa și ea zboruri spre Brașov, însă acestea vor fi disponibile abia în toamna acestui an.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    26 aprilie, 2023 at 6:31 pm

    Trebuie sa-ti faci cruce !!! Cred ca ar trebui sa fiti mai atenti cand publicati asemenea stiri ; ori este o greseala ,ori cineva e chiar afon la aritmetica;daca s-au vindut 100.000 de bilete in valoare de 700.000 de Euro,rezulta ca un bilet costa in medie 7 Euro ,ceea ce este aberant ; eu cred ca mai degraba este corect ca s-au vindut 10.000 de bilete ,rezultand astfel un pret mediu de 70 de Euro/bilet ,ceea ce este mult mai aproape de realitate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes