Connect with us
Publicitate

Social

Dacian Cioloş aduce elogii medicului Andreea Moldovan și laudă brașovenii pentru gestul de a îi oferi flori: „Drumul nu se încheie aici”

Publicitate

Publicat

pe

Dacian Cioloş condamnă tratamentul aplicat de protestatarii de la Ministerul Sănătății secretarului de stat Andreea Moldovan, miercuri, la plecarea din funcţie. Liderul PLUS îi aduce adevărate elogii medicului brașovean.

Publicitate

„Doamna doctor Andreea Moldovan a trebuit să îndure, ieri, cuvinte grele și comportamente de nejustificat de la câțiva oameni care au găsit de cuviință să îi mânjească plecarea de la Ministerul Sănătății. Sunt aceiași oameni care au transformat într-o manifestare grotescă drama crizei sanitare prin care trecem, care calcă fără să clipească memoria celor care au decedat din cauza pandemiei.

Avem sute de mii de exemple despre cât de dramatică este lupta cu COVID-19 și aș putea să vă vorbesc chiar eu despre ce înseamnă să treci prin această boală și despre efectele ei. Ce mi se pare greșit este că permitem, ca societate, să oferim prim-planul unor oameni iresponsabili. Să îi lăsăm să arunce cu insulte și mizerii în oameni, în specialiști care muncesc și se sacrifică pentru ceilalți în perioade foarte dificile.

Andreea Moldovan este un exemplu despre cum ar trebui să arate România noastră bună, corectă și decentă. Am văzut gestul frumos al celor care s-au dus să îi ofere flori, la Brașov. Am văzut solidaritatea de care a avut parte în ultimele ore și nu pot să nu remarc faptul că avem nevoie unii de ceilalți mai mult ca niciodată.

Publicitate

Aș vrea să le mulțumesc lui Vlad Voiculescu, Andreei Moldovan, echipei lor de la Ministerul Sănătății, în numele tuturor colegilor noștri din USR PLUS, pentru tot ceea ce au făcut și pentru dedicarea de care au dat dovadă.

Drumul nu se încheie aici”, scrie Dacian Cioloş pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes