Connect with us
Publicitate

Economic

Dacia a livrat deja 1.000 de mașini electrice Spring clienților din țară. Brașovul, în topul livrărilor

Publicat

pe

La mai puțin de o lună de la începutul livrărilor, Dacia Spring a ajuns deja la primii 1.000 de clienți din România. Aproape o treime din vehiculele livrate au ajuns în posesia unor clienți din București şi din județul Ilfov.

Volume semnificative au fost înregistrate şi în județele Timiș, Iași, Cluj şi Brașov. Majoritatea clienților (95%) au dorit să dispună şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, oferit opțional. Modelul este echipat în serie cu un cablu mode 3 (7KW AC) pentru wallbox.

Albastrul este, până acum, culoarea preferată de clienții primului model 100% electric din gama Dacia, 40% din vehiculele livrate în luna octombrie afișând această nuanță de caroserie.

La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase deja peste 30.000 de comenzi la nivel european.

Publicitate

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh care asigură o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Modelul beneficiază, în serie, de echipamente de siguranță precum limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia Spring Comfort Plus este disponibilă la prețul de 18.100 de euro (TVA inclus). Versiunea de echipare Comfort vine la prețul de 16.800 de euro (TVA inclus), iar varianta destinată clienților de flote este disponibilă la același preț de 16.800 de euro (TVA inclus).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes