Connect with us
Publicitate

Eveniment

Cutremur cu magnitudinea 4,4, în această dimineață, în România. Brașovul a fost cel mai apropiat oraș de epicentru

Publicat

pe

La o zi după cutremurul cu magnitudine 4,1, produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, un nou seism a fost înregistrat, în această dimineață, în zona seismică Vrancea, Buzău.

Publicitate

Specialiștii Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului în această dimineață s-a produs un nou cutremur la ora 07.42, în zona seismică Vrancea Buzău, la o adâncime de 144 de kilometri. Seismul a avut o magnitudine de 4,4.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 68km E de Brașov, 85km NE de Ploiești, 108km S de Bacău, 124km V de Galați, 124km V de Brăila, 137km N de București, 154km NE de Pitești, 182km E de Sibiu, 189km SV de Iași, 202km N de Ruse.

Și pe data de 16 decembrie, la ora 01.47, un seism cu magnitudinea de 4,1 a fost înregistrat în zona Vrancea, la o adâncime de 88 de kilometri. Cel mai puternic cutremur care sa fost înregistrat în acest an a avut o magnitudine de 5,4 și s-a produs pe data de 3 noiembrie. Atunci, seismul s-a produs la o adâncime de 148 de kilometri și a fost resimțit în multe orașe din țară, printre care și Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes