Connect with us
Publicitate

Social

Curtea de Apel Brașov va judeca apelul unui baron local din Neamţ. În prima instanţă Ionel Arsene a primit 8 ani de închisoare pentru corupţie

Publicat

pe

Publicitate

Curtea de Apel Brașov începe joi, 22 septembrie, judecarea apelului formulat de Ionel Arsene, șeful Consiliului Județean Neamț, față de condamnarea de 8 ani și 4 luni de închisoare primită pentru acte de corupție. Dosarul a fost repartizat completului AT3 (apeluri tribunal)-2018, format din judecătorii Marius Gabriel Liță și Oana Stroiu, iar apărarea baronului de Neamț a fost asigurată până acum în principal de avocatul Vladimir Ciolacu.

Apărarea lui Ionel Arsene a reușit în vară să-i convingă pe judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție să aprobe cererea de strămutare a procesului de la Curtea de Apel Bacău la Curtea de Apel Brașov, după cum a consemnat publicația Atacul.ro, care a urmărit procesul.

Denunțuri, interceptări în toalete, înscrisuri și declarații de martori.

În aprilie 2022, după mai bine de 4 ani de la trimiterea dosarului în instanță și 42 de termene de judecată, judecătoarea Daniela Donighevici Rusu, de la Tribunalul Bacău, l-a găsit vinovat și l-a condamnat pe Ionel Arsene la o pedeapsă de 8 ani și 4 luni de închisoare pentru 3 fapte de trafic de influență, scrie JustNews.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes