Connect with us
Publicitate

Social

Curtea de Apel a menținut decizia ca parcările din Brașov să fie taxate non-stop până când se judecă procesul cu P&P. Parcările sunt încă gratuite non-stop

Publicat

pe

Publicitate

Curtea de Apel Braşov a decis, ieri, să respingă recursul formulat de Primăria Braşov împotriva sentinței pronunțate de Tribunalul Covasna în litigiul cu P&P SRL, firma care avea concesionate cele peste 10.000 de parcări publice din municipiu. În luna aprilie, P&P SRL a cerut și a obținut în instanță suspendarea noului regulament care prevede plata parcării doar între orele 08.00 – 20.00, până la finalizarea procesului cu Primăria Brașov.

„Respinge excepţia lipsei de interes în promovarea cererii de suspendare a executării actului administrativ, excepţie invocată de recurentul – pârât. Respinge recursul formulat de recurentul – pârât Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 364/23.04.2021 pronunţată de Tribunalul Covasna – Secţia civilă, pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată azi, 17.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în decizia dată de Curtea de Apel Brașov.

Astfel, instanța a menținut decizia din luna aprilie de a suspenda executarea Hotărârii de Consiliu Local care prevede plata parcării doar în anumite intervale orare (08-20) până când se judecă procesul cu P&P SRL.

Se schimbă ceva pentru brașoveni? Teoretic da … practic nu, pentru că, între timp, Consiliul Local a votat rezilierea contractului cu firma care administra parcările, P&P SRL. Astfel, parcările din Brașov rămân în continuare „gratuite”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes