Connect with us
Publicitate

Sport

Cupa Mondială la sărituri cu schiurile, în weekend, la Râşnov. Programul competiţiei

Publicat

pe

Un nou pas înainte către consolidarea celui mai modern complex de sărituri cu schiurile din sud-estul Europei s-a făcut anul acesta prin montarea instalației de nocturnă, care va permite televizarea în prime-time a etapelor de Cupă Mondială programate în România. Noi, cum am promis, ne urmăm visul, acela de a avea și tribune pentru spectatori, și spații noi, moderne pentru centru de presă, pentru oficiali și pentru sportivi.

Anul acesta, sunt programate 4 etape din calendarul FIS SKI JUMPING WORLD CUP, două etape în competiția feminină, întreceri individuale, și două etape din competiția masculină, una la individual și cea de-a doua la Super Team. Vă reamintim că această relativ nouă competiție și-a avut debutul chiar aici, la Râșnov, anul trecut.

La feminin, etapele sunt programate vineri după-amiază, începând cu ora 16, când se va da startul primei runde (calificările având loc cu o zi înainte, joi, tot după-amiază, începând de la ora 16) și sâmbătă dimineață, începând cu ora 10. Băieții vor avea un antrenament oficial vineri dimineață, de la ora 10, urmând ca întrecerile individuale să se desfășoare sâmbătă după-amiază, de la ora 16:15, calificări și de la ora 17:00 prima rundă din concurs. Competiția de Super Team va ave loc duminică, de la ora 16, calificări urmând ca la ora 17 să fie dat startul în prima rundă.

Intrarea pentru spectatori este liberă, urmând ca la un interval de cca 30 de minute să plece câte un autobuz din fața cinematografului Amza Pelea, str. Mihai Viteazul cu destinația Valea Cărbunării, Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes