Connect with us
Publicitate

Util

Cum va fi vremea la începutul lunii martie. Se schimbă radical, după gerul năpraznic

Publicat

pe

Vremea se schimbă radical și pare că odată cu venirea lunii martie dispare și frigul de la noi din țară. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile din termometre vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acestă perioadă din an.

Vremea în prima lună de primăvară aduce temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru acea perioadă, lucru îmbucurător pentru toată lumea. Vestitorii primăverii pot fi dăruiți în timpul zilelor călduroase, iar ploile vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni în România. Temperaturile vor crește semnificativ în perioada următoare și vom avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Meoteologii spun că valorile din termometre vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acestă perioadă din an. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Prognoza meteo săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes