Connect with us
Publicitate

Social

Cum va fi vremea, de Paște, la Brașov. Prognoza meteo actualizată

Publicat

pe

Meteorologii anunță vreme capricioasă, la Brașov, în minivacanța de Paște. Dacă sâmbătă vom avea cer senin, soare și temperaturi maxime de 17 grade Celsius, de duminică încolo specialiștii ANM anunță ploi abundente. Inclusiv în noaptea de Înviere ne putem aștepta la precipitații, așa că brașovenii care vor merge să ia lumină sunt sfătuiți să își ia la ei o umbrelă.

În restul țării, meteorologii anunță temperaturi ridicate și vreme frumoasă de sărbătorile pascale. Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat prognoza meteo actualizată.

„Vineri este posibil să consemnăm valori apropiate de pragul unei zile de vară, pentru că valorile de temperaturi la nivelul maximelor se vor situa între 14 până la 24 de grade, inclusiv în Capitală, o maximă de 22-24 grade. Însă începând de după-amiază vor fi posibile și perioade în care aversele vor putea avea caracter torențial, vor putea fi însoțite de descărcări electrice, iar în partea de sud a țării este posibil să consemnăm și căderi de grindină, intensificări ale vântului care local pot lua aspect de vijelie, iar cantitățile de apă pot depăși 25-30l/m²”, a spus directorul ANM pentru antena3.ro.

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere

Publicitate

„Pentru ziua de sâmbătă o vreme în continuare caldă, deoarece maximele vor fi cuprinse între 14 până la 20 de grade, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică de asemenea valori pozitive în toată țara, valorile fiind cuprinse între două până la 10 grade, cu 7-9 grade în Capitală. Duminică ne apropiem de normalul termic al perioadei din calendar, respectiv mijlocul lunii aprilie 15-20° dar începând de după-amiază, posibil în partea de sud-est și centru a țării, să consemnăm și perioade în care să semnalăm averse însoțite pe alocuri de descărcări electrice”, a mai completat Elena Mateescu.

Cum va fi vremea în România, în minivacanța de Paște

„Luni și marți vorbim de temperaturi între 10 până la 18 grade minime de asemenea pozitive 5-9-10 grade, inclusiv în Capitală o maximă de 12-15 grade, o minimă de 7-8 grade. Vor mai fi posibile, temporar, ploi în majoritatea regiunilor, dar în mod special în partea de vest și sud-vest a țării”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes