Connect with us
Publicitate

Social

Cum poate fi prezentată pe telefon DECLARAȚIA pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timp de noapte. Precizări STS

Publicat

pe

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) anunță că a actualizat platforma electronică formular.sts.ro, unde cetățenii pot completa online declarațiile pe propria răspundere și adeverințele de la angajator care atestă motivele deplasării în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00. Platforma, operaționalizată pe site-ul STS, permite completarea, de pe telefon sau calculator, a câmpurilor predefinite specifice declarației pe propria răspundere, respectiv adeverinței de la angajator, potrivit sursei citate.

Publicitate

După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul.

Datele personale completate de cetățeni pe platforma electronică formular.sts.ro nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor, precizează STS.

Platforma formular.sts.ro a fost dezvoltată de compania IT Binovate Labs, în baza colaborării cu Guvernul României și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale și a fost adaptată de STS în conformitate cu reglementările curente.

Publicitate

Formularele pentru declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro.

Reamintim că de astăzi, 9 noiembriepentru 30 de zile, la nivel național, în toate localităţile din România, se introduce interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23.00 – 5.00. În unele localități din Alba sunt valabile deja.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes