Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cum îi recunoaşte Godină pe românii aflaţi pe plajele din străinătate, printre mii de turişti. „Am făcut o listă cu propriile constatări, presimt că se va râde”

Publicat

pe

Poliţistul braşovean a explicat cum pot fi recunoscuţi românii dintr-o mulţime de turişti aflaţi pe o plajă. „Am făcut o listă curtă cu câteva semne care îţi arată care oameni de pe o plajă din afara României îţi sunt compatrioţi”, a scris Godină.

Publicitate

Marian Godină îşi petrece concediul pe litoral şi e din nou pus pe şotii. De data aceasta, poliţistul a postat pe Facebook câteva rânduri în care enumeră, plin de umor, semnele care l-ar face să-şi dea seama care dintre turiştii aflaţi pe o plajă sunt români.

„Am făcut o listă curtă cu câteva semne care îţi arată care oameni de pe o plajă din afara României îţi sunt compatrioţi.

1. Sunt gălăgioşi.

Publicitate

2. Se miră des, uşor şi, din nou, gălagios.

Exemple: „Aute peşti!! Aute ce de îs!” (ca şi când ar fi ceva anormal să vezi peşti în apă)

3. Au vezica urinară foarte rezistentă şi pot sta doar pe plajă şi în apă de dimineaţa până seara, fără să aibă nevoie la toaletă, asta deşi consumă 3-4 beri la halbă.

4. Românii poartă conversaţii de la distanţe de peste zece metri, uneori discuţii ample, nu doar simple întrebări şi răspunsuri. Uneori discuţiile pot fi auzite în franceză sau spaniolă. Nu vă lăsaţi păcăliţi, tot români sunt.

5. Dacă o doamnă din Germania e în apă, vede nişte scoici deosebite, iar soţul ei e pe şezlong, aceasta se va duce la el şi îi va spune că a găsit nişte scoici frumoase. Românul va economisi timp şi energie şi va exclama: băăă, hai băă, să vezi ce scoici am găsit!

Publicitate

6. Folosesc des cuvintele „dreacu’, naiba, mânca-ţi-aş.

7. Stând pe şezlong, românilor le iese spiritul antreprenor şi exclamă: „bă, ce le merge ălora cu parapanta aia.” „Face aia ceva bani cu masajul ei.” „Îţi iei trei ski-jeturi d-alea şi le dai la închiriat, te-ai scos.

8. În general, bărbaţii români sunt proaspăt tunşi, iar şlapii sunt noi.

9. Târăsc sacoşe mari termoizolante.

10. Românii vor citi şi vor spune în comentarii că nu-i aşa, când ei ştiu de fapt că e fix aşa”, a scris Godină pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes